Build trunk
hirdetés
További témák
146 Hozzászólások 0

Gyed maximuma

Tisztelt Szakértő! Egy 8 órás munkaviszonyban álló anyuka 2019.07.24-én szülte első gyermekét. Szülés után a legmagasabb gyed összeget kapta a gyermek 2 éves koráig. A gyes ideje alatt fizetés nélküli szabadságon van 2022.07.24-ig. Második gyermekét 2022. augusztus 30-ára várja. Kérdésem az, hogy a 07.24-08.30. közötti időszakot hogyan töltse, annak érdekében, hogy ismét a maximum gyedet kaphassa? Vegyen ki szabadságot ezekre a napokra? Vagy esetleg menjen táppénzre? Csedre elmehetne kb. augusztus 2-től, de pár kérdéses napja így is maradna július végén. Mit javasol, hogy járna legjobban? Munkaviszonya mellett katás vállalkozó is, 50 ezer forint katát fizet havonta. Válaszát előre is köszönöm. József


Szakértőnk válaszát csak előfizetőink olvashatják belépést követően. Amennyiben még nincs előfizetése, ezen az oldalon részletes információt tudhat meg választható előfizetési csomagjainkról.

 
NE HAGYJA KI!
Ezért érdemes előfizetni!
hirdetés
Miért érdemes használnia az adózóna.hu-t?
Kipróbálom most
Bezár

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X